Vad är viktigt i en utskriftslösning?

Vi tror att vi har identifierat flera kriterier för en framgångsrik kundupplevelse: 
  • Tillförlitlighet 
  • Användarvänlighet 
  • Kostnad 
  • Miljö 
  • Service och support 
  • Produktivitet 
  • Flexibilitet 
  • Säkerhet


Vi är inte ensamma med dessa insikter. Dock har vi med våra många års erfarenhet utvecklat lösningar som verkligen uppfyller dessa kriterier. Technix är en oberoende återförsäljare, vilket innebär att vi alltid strävar efter att leverera det bästa på marknaden. Vi har inga förpliktelser att leverera en specifik typ av lösning. Vi övervakar ständigt marknaden för att hitta de bästa lösningarna för att göra våra kunder nöjda.

Inte bara tomt prat! Hur gör vi det?

Tillförlitlighet - Om vi levererar en otillräcklig lösning kommer vi att spendera tid på att åtgärda fel. Det gynnar varken oss eller, viktigast av allt, våra kunder. Därför testar vi rigoröst de produkter vi säljer. Vi känner till de produkter vi säljer och vet hur man skräddarsyr en lösning efter kundens behov.

Användarvänlighet - Som en naturlig del av vår installationsprocess tar vi oss tid att anpassa menyn på maskinernas display så att de har rätt funktionalitet för varje kund. Vi skapar kundspecifika snabbreferenser där den anpassade menyn beskrivs på ett enkelt sätt för att minska bördan på IT-avdelningen.

Kostnad - Med vår faktureringsmodell kan vi minska dina driftskostnader. Titta på den här videon för mer information!

Miljö - Många tillverkare har bra miljöpraxis, men vilka utmärker sig? Kyocera har innovativa lösningar för att ta det till en ny nivå. Två konkreta exempel är tonerkassetten och skrivartrummorna. Tonerkassetten är en standardförbrukningsvara som behöver bytas regelbundet. För att minimera miljöpåverkan har Kyocera utvecklat en lösning där den svarta tonerkassetten, när den är tom, blir en tonerkassett. Du matar helt enkelt in den använda svarta tonerkassetten i tonerkassettsfacket, och voila, du har en ny tonerkassett.

Trummor är också en standardförbrukningsvara som behöver bytas regelbundet. Kyoceras trummor är tillverkade av fin keramik, samma material som används i högpresterande bilbromsar - ett av världens starkaste material. En trumma varar generellt runt 100 000 utskrifter innan den är slut. Kyoceras trummor varar upp till 600 000 utskrifter. Färre trumbyten leder till färre driftstopp, mindre miljöpåverkan (material, tillverkning och transport) och naturligtvis lägre kostnader.

Service och support - Vi har integrerat våra system med Kyocera. Detta innebär att våra maskiner övervakas i realtid för att identifiera fel. Vi känner till de produkter vi säljer och kan åtgärda fel snabbt och effektivt.

Produktivitet - Är det möjligt att effektivisera arbetsflöden med utskriftslösningen? Svaret är ja. Det kan vara så enkelt som snabba val på displayen till avancerade skanningslösningar. Vi känner till möjligheterna.

Flexibilitet - Våra avtal är dynamiska, och de produkter vi arbetar med är utbyggbara. Om dina behov förändras kan vi anpassa oss.

Säkerhet - En multifunktionsskrivare är lika sårbar för attacker som andra enheter i IT-miljön. Vi hjälper dig att säkra din miljö med lämpliga åtgärder.