Microsoft SharePoint

Vi specialiserar vi oss på att leverera skräddarsydda SharePoint-lösningar som förbättrar samverkan, ökar produktiviteten och förenklar arbetsflöden inom din organisation. Med Microsoft SharePoint kan du centralisera din informationshantering och ge dina team verktygen de behöver för att lyckas.

Varför Välja Microsoft SharePoint?


Kraftfulla Samarbetsfunktioner

Med SharePoint kan dina team enkelt dela och samarbeta på dokument, projekt och uppgifter i realtid, oavsett var de befinner sig. Plattformen erbjuder robusta verktyg för dokumenthantering, vilket säkerställer att alla arbetar med den senaste versionen av varje fil.

Anpassningsbara Lösningar

SharePoint är en flexibel plattform som kan anpassas för att möta dina specifika affärsbehov. Oavsett om du behöver en intranätsportal, en dokumenthanteringssystem eller ett företagsgemensamt informationsarkiv, kan vi skapa en lösning som passar perfekt.

Integrering med Microsoft 365

Genom att integrera SharePoint med Microsoft 365 får du en sömlös arbetsupplevelse. Din personal kan dra nytta av de kraftfulla verktygen i Microsoft 365, som Teams, Outlook och OneDrive, direkt inom SharePoint-miljön.


Våra Tjänster


SharePoint Implementation och Migration

Vi erbjuder fullständig support för att implementera SharePoint i din organisation, från planering och design till installation och konfiguration. Om du redan använder en annan plattform, hjälper vi dig att migrera till SharePoint smidigt och utan avbrott.

Anpassad Utveckling

Behöver du specifika funktioner eller integrationer? Vårt team av erfarna utvecklare kan skapa skräddarsydda lösningar som utökar SharePoints kapabiliteter och integrerar med dina befintliga system.

Support och Underhåll

Vi erbjuder pågående support och underhåll för att säkerställa att din SharePoint-lösning alltid fungerar optimalt. Våra experter är alltid tillgängliga för att lösa problem, genomföra uppdateringar och ge teknisk rådgivning.

Vill du höra mer? Boka en kostnadsfri konsultation!