Enkel finansiering

Technix i samarbete med Nordea Finance erbjuder finansiering till ett förmånligt månadspris. Bind inte upp kapital i utrustning som minskar i värde, lägg pengarna på att växa er verksamhet istället! Som alltid med vår filosofi går vi mot strömmen och har helt tagit bort att avtalet kan gå i förlängning. Du kan alltså vara trygg när du tecknar ett avtal med oss att du endast betalar för avtalstiden du har valt.


Så fungerar det

Lägg de produkter ni önskar beställa och gå sedan till varukorgen. Välj avtalstid, fyll i era uppgifter och lägg sedan ordern. Nordea granskar avtalet och när det sedan är godkänt mailas avtalet ut för signering. Efter att signeringen är slutförd beställs era produkter som vanligt.

Försäkring

Nordea Finance erbjuder en bra allriskförsäkring som täcker skada och stöld samt omfattar även maskinskada. Försäkringen är valfri men ligger med per automatik. Den kostar 4% av produkternas värde per år och självrisken är 1 000 kr*. Vi rekommenderar att ni läser igenom de exakta försäkringsvillkoren då det kan finnas vissa undantag.

Avgifter

Uppstartsavgift: 0kr 

Aviavgift: 75 kr - avtalet faktureras kvartalsvis per default 

Utköp: Önskar ni behålla produkterna efter att avtalstiden har löpt ut har ni möjlighet att köpa loss dem för 10% av det finansierade värdet. Ex, en telefon som vanligtvis kostar 10 000 kr betalar ni 1 000 kr att köpa loss.