Microsoft 365 Copilot

Genom att integrera kraften av artificiell intelligens i Microsoft 365 blir detta kraftfulla produktivitetsverktyg ännu smartare och starkare. Sätt segel mot en banbrytande framtid med Microsoft 365 Copilot, där kraften av artificiell intelligens förvandlar ditt företag till en dynamisk och innovativ kraft.

 

Vad är Microsoft Copilot?

Microsoft 365 Copilot är en AI som använder sig av användarens egen data samt Microsoft 365-appar för att utföra olika uppgifter. Genom att svara på enkla uppmaningar, till exempel “Vilka frågor ställdes under mötet och vilka ideér presenterades?”, kan Copilot assistera användaren i att generera en statusuppdatering baserat på gårdagens möten, e-post och chattkonversationer. Genom att operera över användarens kalender, e-post, chattar, dokument, möten och kontakter skapas det nya möjligheter som inte fanns tidigare.

Förutom de integrerade funktionerna i dina vanliga produktivitetsapplikationer kan Copilot även fungera som en företagschatt där du har möjlighet att ställa frågor om din organisation och få svar. Till exempel kan du be om en uppdatering om statusen baserat på morgonens möten, chattrådar eller mejl. Du kommer alltså inte behöva ha stenkoll på vart all data finns utan kan ställa frågan direkt i business chat och låta copilot leta upp svaret åt dig.


 

Funktioner i Microsoft 365 Copilot

Att formulera uppmaningar är hur du ber Copilot att utföra uppgifter åt dig. De fraser du delar med Copilot som ökar din produktivitet, befriar dig från vardagliga uppgifter som att sammanfatta möten och hjälper dig att förbereda dig inför ditt nästa viktiga möte. Här är ett fåtal exempel av alla saker du kan be Copilot utföra åt dig.

Vad är nytt?

Ge en detaljerad sammanfattning av mina senaste e-postmeddelanden från person X under de senaste två veckorna.

Ta igen meddelanden

Sammanfatta Teams-meddelanden från den här veckan om det här specifika ämnet.

Skapa presentationer

Skapa en presentation på 5 sidor med bilder om ämne X baserat på informationen i dokument X som finns på vår sharepoint.

Skapa e-post drafts

Skapa ett utkast till ett e-postmeddelande med anteckningar och åtgärder från mötet som hölls igår.

Vad pratade de om?

Vilka frågor ställdes under mötet och vilka ideér presenterades?

Nämndes jag?

Sammanfatta e-post där jag nämndes nyligen. Gör det detaljerat, framhäv avsändaren och kategorisera efter ämne.
 

Ligg steget före

Copilot hjälper dig att uppnå saker som aldrig tidigare med hjälp av kraften från artificiell intelligens. Företag som inte snart börjar dra nytta av dessa verktyg för artificiell intelligens kan finna sig själva efterlämnade när deras konkurrenter utnyttjar dessa möjligheter. Att inte använda AI kan innebära att ni ger era konkurrenter en fördel.

Låt oss guida er in i framtiden med AI