Vårt Microsoft erbjudande

Microsofts erbjudande blir bara större och större och frågorna kring licenser och lösningar kan vara många.Vi har expertisen att hjälpa er att nyttja potentialen i Microsoft och säkerställa att det blir kostnadseffektivt. Visste du till exempel att vi erbjuder våra kunder en enkel lösning för licenser inom hela Microsofts produktportfölj?


One stop shop

Med vår djupa expertis och erfarenhet inom Microsoft-ekosystemet kan vi skräddarsy lösningar som passar just dina behov och affärsstrategi. Oavsett om det gäller molnhantering med Azure, samarbetsplattformar som Microsoft 365 och Teams, eller avancerade säkerhetsåtgärder med Microsoft Defender, kan du lita på oss för att leverera pålitliga och kostnadseffektiva lösningar. Nedan listar vi ett par av våra tjänster kopplade till Microsofts portfölj. Vill du få en lösning anpassad till er verksamhet kan du höra av dig till oss för ett kostnadsfritt intromöte där vi berättar mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa till. 

Sharepoint

Vi designar och implementerar skräddarsydda SharePoint-intranät som stödjer er verksamhets unika behov och arbetsflöden.
Vi kan även migrera era gamla filserverlösningar till en ny modern plattform.

Azure

Vi erbjuder anpassade lösningar som möter unika behov, oavsett om du befinner dig i början av din molnresa, arbetar i ett traditionellt datacenter, eller söker en hybridlösning som kombinerar det bästa av båda världarna.

Power plattform

Vi kan hjälpa er verksamhet att automatisera processer, utveckla egna appar och generera insiktsfulla rapporter. Denna tjänst är perfekt för organisationer som vill snabba upp sin digitala omvandling och nyttja data på ett mer effektivt sätt.

Copilot

Vi hjälper till att säkra datan inför copilot (Sharepoint, Onedrive, purview) (Behörighetsstyrning, klassificering, struktur).
Vi hjälper till med utbildning i användandet av copilot. 

M365

Effektiv licenshantering kan hjälpa ert företag att undvika onödiga kostnader och rättsliga problem. Vår tjänst säkerställer att ni utnyttjar era Microsoft-licenser till fullo samtidigt som ni följer licensvillkor. 

Säkerhet

Vi hjälper organisationer att se över sin säkerhet i Office 365 och säkerställer att rätt policys och inställningar finns på plats.
Vi gör även fulla säkerhetsöversyner både onprem, molnet, klienter och nätverk samt ser över processer och rutiner.

Behöver ni hjälp att migrera licenser?

Vi specialiserar oss på att smidigt migrera användare, e-post, filer och Teams mellan olika Office 365-tenants. Oavsett om det handlar om att förena två företag efter en fusion eller att dela upp ett företag i flera enheter, kan vår migreringstjänst säkerställa en sömlös övergång. Kunder väljer ofta denna tjänst för att minska driftavbrott, säkerställa dataintegritet och förbättra samarbetet efter stora organisatoriska förändringar.

High level konsulter

Vi strävar efter att inte bara uppfylla utan också överträffa era förväntningar genom att erbjuda support av högsta kvalitet och kontinuerlig rådgivning för att optimera er digitala infrastruktur. Med Technix som din partner kan ni vara trygga i vetskapen om att ni har tillgång till de bästa verktygen och att resurserna är certifierade och har fått utbildning inom Microsoft och dess produkter.

Licenshantering

Vill ni ha ett enkelt och överskådligt sätt att se vad ni har för licenser, få rekommendationer om hur ni optimerar licensieringen och ha någon att ställa frågor till om licenser - Låt oss hjälpa till.

Vi erbjuder er en enkel hantering och skalbar licensmiljö baserat på ert dagsaktuella behov, betala inte för licenser ni inte använder! Vi kan dessutom ge er allt på en och samma faktura.

Flytta era befintliga licenser till oss och få samtidigt en lägre månadskostnad.
Med rätt kompetens och tillgänglighet är vi det självklara valet för er som kund.

Följ med oss till Microsoft

Spendera en halvdag med oss på Microsofts HQ i Stockholm och få testa på färdiga demomiljöer optimerade för M365 som finns uppsatta på Surface-datorer. Upplev en virtuell miljö fylld med data, filer, personas och Microsoft-lösningar som gör det möjligt för er att uppleva hur Microsoft 365 och Windows 10 fungerar tillsammans.

Kontakta oss