Azure

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå med Microsoft Azure? Kontakta oss för en kostnadsfri
konsultation och se hur vi kan hjälpa dig att omvandla dina affärsprocesser med kraften av molnet.

Funktioner och fördelar

Microsoft Azure är en molnplattform som erbjuder en oändlig värld av möjligheter för företag i alla storlekar. Genom att använda Azure kan du skala upp dina resurser, optimera kostnader och förbättra din verksamhets flexibilitet. På Technix hjälper vi dig att utnyttja Azure till fullo, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare.

Tillgång till Windows 10 från vilken enhet eller plats som helst. Fullständig integrering med Microsoft 365-appar för smidig produktivitet.
Fokusera på användare, appar och effektivitet istället för hårdvara och infrastrukturunderhåll. Snabb onboarding sparar tid.
Skyddas alltid av de senaste säkerhetsuppdateringarna med automatik. Regelbundna åtkomstkontroller förebygger hot.
Skala din infrastruktur baserat på användare och betala endast för det du använder.

Säkerhetskopiera dina filer och data med Azure. Med stöd för både lokala- och moln-resurser säkerställer vi att mänskliga misstag inte sätter stopp för ditt företag.
Vi hjälper dig att maximalt utnyttja ditt befintliga tjänsteabonnemang för Microsoft 365.

 

Våra tjänster

Att migrera till molnet kan kännas överväldigande, men vi gör övergången smidig och säker. Vi planerar och genomför din flytt till Azure med minimal störning av din verksamhet. Datasäkerhet är vår högsta prioritet, och vi erbjuder heltäckande lösningar som skyddar din information och säkerställer efterlevnad av regler. Låt oss sköta den dagliga driften av din Azure-miljö. Vårt team övervakar och optimerar dina tjänster så att du kan fokusera på kärnverksamheten. Vi utvecklar en skräddarsydd molnstrategi som stödjer dina affärsmål och hjälper dig eliminera onödiga kostnader för att maximera avkastningen på din Azure-investering.

Våra tjänster
  • Infrastruktur
  • Nätverk
  • Säkerhet
  • Fjärrskrivbordslösningar
  • Identitetslösningar
  • Integrationer
  • Databashantering
 

Vad kostar Azure?

Kostnaden för Azure varierar beroende på de tjänster och resurser du använder. Du betalar bara för det du konsumerar, vilket gör det kostnadseffektivt.

Är Azure säkert att använda?

Ja, Azure har robusta säkerhetsfunktioner, inklusive automatiska uppdateringar och efterlevnad av globala standarder.

Kan jag migrera mina nuvarande system till Azure?

Ja, vi hjälper dig att planera och genomföra en smidig och säker migration till Azure.

Vi är Azure certifierade

Med år av erfarenhet inom IT och en djup förståelse för Microsoft Azure är vårt team redo att hjälpa dig med alla aspekter av din molnresa. Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder genom att lyssna på dina behov och skapa lösningar anpassade till din unika situation. Vårt supportteam finns tillgängligt för att hjälpa dig med alla frågor eller problem som kan uppstå. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom molnteknik och hjälper ditt företag att ligga steget före genom att implementera de bästa och mest innovativa lösningarna.

Vill du höra mer? Boka en kostnadsfri konsultation!