Vi är experter på digitala möten

Vi på Technix IT AB är experter inom digital mötesteknik. 
Med hög kompetens och seniora medarbetare levererar vi märkesobundna lösningar inom både AV- och IT-lösningar till era digitala mötesmiljöer.

Från ax till limpa eller bara något däremellan

Pandemin skapade en omställning när det gäller möten i företagsvärlden. Allt fler möten sker digitalt och via olika digitala plattformar för mötesteknik. Det ställer krav på tekniken i verksamheten, men också på medarbetarna, IT-avdelningen och ert val av leverantör. Oavsett om ni behöver mötesrum, konferensrum, digital signage, service, support eller installation, kan vi hjälpa er!

Detta ingår i våra paket

Vi har färdiga kompletta konferensrumspaket för alla olika digitala plattformar, storlekar av konferensrum och samarbetsytor. I varje paket har vi inkluderat dessa tjänster för att göra det så smidigt som möjligt för er. Självklart har vi lösningar kompatibla för alla olika tjänster.

  • Fast pris per rum och månad
  • Support vardagar 8-17

  • Expressutbyte på trasig utrustning

  • Flexibla avtalstider

  • Behovsanalys

  • Installationshjälp

Mötesrum som tjänst

Arbetsplatsen, mötesrummen och konferensrummen är navet för samarbeten i det dagliga arbetet. Rätt utrustning med rätt funktioner kan göra er arbetsplats effektiv, kreativ och trevlig.

Låt oss på Technix montera, installera och supportera era konferensrum oavsett storlek, mötesteknik och funktionskrav. 

Vi har ett rikstäckande nätverk av installatörer som kan hjälpa er på plats oavsett var ni har kontor eller vill starta upp en ny verksamhet.

Färdiga paketeringar

Huddle room

Ett Huddle room är en strategisk liten mötesplats, anpassad för 2-6 personer. Lösningen tas fram baserat på er digitala plattform, rummets storlek och behov. Tyngdpunkten ligger på att skapa och designa en lösning för att kunna mötas snabbt, enkelt och effektivt.

Mötesrum Small

Passar ett mindre mötesrum med plats för 3-8 personer.

Mötesrum medium

Passar ett stort mötes- och konferensrum med plats för 8-12 personer.

Mötesrum large

Passar ett större mötes- och konferensrum med plats för 12-20 personer.

Kontakta oss för en personlig konsultation