Technix powered by MyGlue

Lösenordshanterare

En smart & säker lösenordshanterare som skyddar er verksamhet.

Funktioner

En lösenordshanterare kommer med många bra funktioner som gör vardagen enklare och säkrare. Här listar vi de främsta fördelarna som vi tror kommer hjälpa er.

MFA & SSO
Genom att kombinera dessa två tekniker kan organisationer skapa en stark och användarvänlig säkerhetsinfrastruktur.
Autogenerera lösenord
Automatiskt generera slumpmässiga och komplexa lösenord. Eliminera risken för att användare väljer svaga eller förutsägbara lösenord.
Säker delning
Förenkla samarbetet utan att behöva dela lösenord direkt via osäkra kommunikationskanaler.
Automatisk inloggning
Genom att automatiskt fylla i användarnamn och lösenord för användare på webbplatser och appar minskar risken för "shoulder surfing".
Mobilapplikation
Även om du är på språng behöver du inte kompromissa med säkerheten. Säker användning med Face ID, Touch ID & SSO. 
Militärklassad kryptering
Plattformen är SOC II (typ 2) certifierad.
Vår lösenordshanterare har allt ni behöver för att hantera era lösenord och dokumentera era processer

Stärk er digitala försvarsstrategi

Fler och fler företag och organisationer har blivit måltavlor för en växande våg av cyberattacker. Dessa attacker utgör inte bara en allvarlig risk för företagens digitala säkerhet utan kan också resultera i omfattande ekonomiska förluster. En lösenordshanterare är ett kraftfullt verktyg som kan bidra avsevärt till att minimera riskerna för cyberattacker och öka den övergripande cybersäkerheten.

Ta kontroll över er känsliga data

Med övergången till hybridarbete har det uppstått en ökning av cybersäkerhetsrisker, vilket innebär att antagandet av lösenordspolicys är viktigare än någonsin. Med vår lösenordshanterare kan du säkerställa att din organisation har starka och säkra lösenord som finns säkert lagrade och lättillgängliga för användarna när de behövs.


Vårt erbjudande

Vi har tagit fram ett så enkelt erbjudande som möjligt. Få tillgång till alla funktioner inklusive vår egen mailsupport.
Allt som normalt finns i dyrare premium-versioner är inkluderat i vår lösning - inga tillägg eller uppgraderingar av paket behövs.
Inga krångliga bindningstider eller dolda avgifter. Prova vår lösning kostnadsfritt i 14 dagar!

Kontakta oss så berättar vi mer!