Välkommen ombord!

Vi är glada att bjuda in dig till vårt VIP-båtevent 2024. 

Följ med på vårt VIP-event ombord på M/S Blue Charm från Strandvägen i Stockholm.
Vi kommer att bjuda på en kväll som du inte vill missa. Med vårt Tusen och en natt tema lovar vi att ta med dig på en oförglömlig resa.

Det är begränsat med platser, så anmäl ditt deltagande för att säkra en plats. 

Inbjudan gäller för dig +1 som du får ta med dig.


Evenemangsinformation:

M/S Blue Charm avgår från Strandvägen i Stockholm. Båten tar 120 gäster och har både egen restaurang och bar samt ett magiskt soldäck på 120 m².

Under kvällen kommer det att finnas utrymme för både tävlingar med prisutdelningar samt i sann Tusen och en natt anda även underhållning med magdansös och musik. Det kan även komma en och annan överraskning.


Middagen består av en libanesisk buffé som kommer erbjuda av en mix av traditionella rätter och moderna tolkningar från mellanösterns rika kulinariska arv. Bubbel och annan dryck kommer att serveras under kvällen.

M/S Blue Charm

M/S Blue Charm (fd. Prinsen) byggdes i Norge och lämnade varvet 1955. Hon trafikerade Norges fjordar fram till 1978. Sedan början av 1980-talet har båten varit i svensk ägo och haft Stockholm som hemmahamn. Efter omfattande ombyggnader, motorbyte, renoveringar och ägarbyten är Blue Charm idag en av Stockholms finaste charterbåtar.

Välkomstmingel M/S Blue Charm
17:00-18:30
Avgång från kajen  
17:30
Middagsbuffe och underhållning
19:00-20:30
Ankomst till kajen                               
20:45
AW för de som vill stanna  
21:00
Båten stänger          
22:00