Fysisk server


Det kan finnas olika skäl till varför man vill ha en fysisk server.
Oavsett om den ska placeras i era lokaler eller om ni vill att den ska placeras i vårt datacenter hjälper vi gärna till. Vi erbjuder både köp- och finansieringsalternativ.

Utöver att våra specialister kostnadsfritt tar fram konfigurationer och offerter anpassade efter era behov kan vi även hjälpa till med allt från installation till löpande underhåll.

Med vår tjänst "Serverdrift" tar vår supportavdelning, med hjälp av marknadens bästa remote monitoring management-verktyg, hand om övervakning, underhåll och uppgraderingar av servern.

Det sofistikerade verktyget ger servern en säker och krypterad uppkoppling mot vår support. Vår supportavdelning ombesörjer bl.a. att viktiga säkerhetsuppdateringar utförs, att driftstörningar upptäcks samt att proaktiva åtgärder vidtas för att undvika driftstopp.
Co-location
Fördelen med att placera servern i vårt datacenter är att man drar nytta av de anpassade facitilterna vilka är svåra att matcha i egen regi.  Ledorden för datacentret är säkerhet och redundans. Det genomsyrar allt från övervakning till reservkraft, kyla och fiberförbindelser.


FYSISK Server på dina villkor
  • Fysisk server
  • Placerad hos er eller hos oss
  • Vi hjälper till med det ni vill